Actueel

Overzicht van nieuws en actualiteiten betreffende onze diensten en producten
Uitleg functies webshop Functionaliteit webshop

Uitleg functies webshop

Uitleg bepaalde functies in de webshop van Cool Car Automotive

 

A.

Indien wij van een bepaald type compressor zowel origineel als kopie beschikbaar hebben zie je dat links boven de afbeelding. Je kunt eenvoudig switchen tussen Origineel of Kopie product (je zult zien dat de kleur verspringt). Ter info: een artikel van een origineel product eindigt altijd op .O (.O staat voor origineel) 

 

B. 

Een "blauwe i" achter het artikelnummer betekent dat er extra informatie m.b.t. het onderdeel beschikbaar is. Bij compressoren komt het b.v. wel eens voor dat er verschillende merken af fabriek gemonteerd worden, als dit bij ons bekend is vermelden wij dit achter de blauwe i. Als een bepaald merk compressor niet beschikbaar is kun je hier zien welke alternatieven ook gemonteerd kunnen worden. Kortom, is er iets belangrijks te vermelden m.b.t artikel dan zullen wij dat achter de "blauwe i" tonen.

 

C. 

De functie "bekijk losse onderdelen product" is al heel lang beschikbaar, wij merkten echter dat dit voor veel klanten niet duidelijk was en dat is zonde. Nieuw zijn de foto's van de losse onderdelen die betrekking hebben op het product, door deze direct te tonen zal het nu voor iedereen duidelijk zien. Door op "bekijk losse onderdelen product" te klikken zie je alle producten onder elkaar en kun je ook direct bestellen indien gewenst.

 

D. 

Ook nieuw zijn de artikeleigenschappen die wij direct tonen bij de artikelen. Als er gezocht wordt op "kenteken zoeken" worden er vaak meerder compressoren, condensers, radiateuren etc. getoond. Om de keuze te vereenvoudigen tonen wij per artikelgroep een belangrijke selectie eigenschappen zodat de keuze sneller en makkelijker gemaakt kan worden. Alle artikeleigenschappen zijn te zien door op het artikel te klikken.